terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

KANELSNURRER

INGREDIENSER

Til dejen

  • 500 g hvedemel
  • 10 g salt
  • 100 g sukker
  • 25 g frisk gær
  • 2 hele æg
  • 175 g sødmælk
  • 125 g usaltet smør
  • 1/2 tsk. stødt kanel
  • 1/4 tsk. stødt kardemomme

Til remonce fyldet

  • 165 g blødt usaltet smør
  • 165 g sukker
  • 2 tsk. stødt kanel >
  • 1 æg til pensling
  • Haglsukker til pynt

FREMGANGSMÅDE

Hæld den kolde mælk i en skål og rør gæren ud i den.
Tilsæt æg, mel, sukker, salt, kanel og kardemomme, og ælt dejen i en røremaskine, indtil den er glat og skinnende og ikke klistrer til siden af skålen.
Det tager cirka 15 minutter ved medium hastighed.
Skær smør i terninger og tilsæt det til dejen.
Ælt i yderligere 15 minutter, indtil dejen er glat.
Dæk dejen med en plastikpose, og lad den hæve i 30 minutter ved stuetemperatur.
Mens dejen hæver, blandes ingredienserne til fyldet til en ensartet blanding.
Drys mel på bordet og rul dejen ud til et rektangel af 20 x 60 cm.
Smør remonce i et tyndt lag på 2/3 af dejen.

Fold højre side af rektanglet til venstre for at dække remoncen.

Fold derefter venstre side af rektanglet mod højre for at dække remonce.

Du har nu tre lag.
Rul dejen ud til et rektangel af 20 x 40 cm og skær den i 20 strimler af 40 cm.

Sno hver strimmel ved at dreje enderne i modsatte retninger 6-7 gange.
Sno dejen to gange omkring din pegefinger og langefinger.
Fold enden af dejen over de to folder og læg den mellem din pegefinger og langefinger.
Fjern dine fingre, så spidsen af dejstrimlen fastgøres inde i snurren.
Sæt snurrene på bageplader dækket med bagepapir.
Sæt bagepladerne i et varmeskab i cirka 1 time, indtil snurrene er hævet til dobbelt størrelse.
Pensl med sammenpisket æg og drys med haglsukker.
Bag ved 170°C i cirka 12–15 minutter.

  • Wienerbrød

Frédéric Terrible

BRIOCHE 310

[i18n] section

  • brioche

relaterede

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER