KANDISEREDE APPELSINSKALLER - ORANGETTES
INGREDIENSER
- Skræl af 6 store appelsiner
- 275 g sukker
- 125 g glukose
FREMGANGSMÅDE
Skær appelsiner i halve og pres saften ud.
Skrab frugtkødet ud og fjern de hvide hinder.
Skær appelsinskallerne i strimler.
Læg strimlerne i en gryde og dæk med koldt vand.
Lad vandet koge i 2-3 minutter.
Dræn appelsinskallerne.
Hæld sukker og glukose i gryden og dæk igen med koldt vand.
Kog ved lavt blus, indtil temperaturen når 105°C.
Tag skallerne op og dræn dem på en rustfri rist.
Lad appelsinskalstrimlerne tørre en dag.
Dyp appelsinskalstrimlerne i tempereret chokolade og læg dem på bagepapir.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)