terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

TRØFLER

Til cirka 72 trøfler.

INGREDIENSER

  • 165 g piskefløde

  • 50 g glukose

  • 300 g chokolade 67% kakao

  • 35 g usaltet smør

  • Mørk overtrækschokolade

  • Kakaopulver

FREMGANGSMÅDE

Hak chokoladen groft.
Bring piskefløde og glukose til kogepunktet.
Hæld 1/3 af den kogende piskefløde over chokoladen og omrør med en dejskraber.
Tilsæt gradvis resten af piskefløden, indtil chokoladen er smeltet.
Tilsæt smørret, når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør ganachen indtil smørret er smeltet og massen er ensartet.
Dæk skålen med plastfilm, og hold ganachen ved stuetemperatur, indtil den er tyk nok til at holde formen.
Brug en sprøjtepose til at lave nogle små kugler af ganachen.
Lad dem hærde i køleskabet.
Rul kuglerne mellem dine hænder for at få dem formet perfekt runde.
Dyp dem i tempereret mørk overtrækschokolade og rul dem derefter i Kakaopulver.

  • Chocolaterie
  • Bitter Chokolade
  • Trøfler

Frédéric Terrible

CHOKOLADER 133

[i18n] section

  • hasselnød praliné 50%
  • kandiserede appelsinskaller - orangettes
  • kandiserede nødder
  • rocher suisse
  • trøfler

relaterede

  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hasselnød praliné 50%
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kandiserede appelsinskaller - orangettes
  • kandiserede nødder
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • marcipan med syltede ingefær
  • pærebrændevin ganache
  • rocher suisse
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER