TRØFLER
Til cirka 72 trøfler.
INGREDIENSER
165 g piskefløde
50 g glukose
300 g chokolade 67% kakao
35 g usaltet smør
Mørk overtrækschokolade
Kakaopulver
FREMGANGSMÅDE
Hak chokoladen groft.
Bring piskefløde og glukose til kogepunktet.
Hæld 1/3 af den kogende piskefløde over chokoladen og omrør med en dejskraber.
Tilsæt gradvis resten af piskefløden, indtil chokoladen er smeltet.
Tilsæt smørret, når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør ganachen indtil smørret er smeltet og massen er ensartet.
Dæk skålen med plastfilm, og hold ganachen ved stuetemperatur, indtil den er tyk nok til at holde formen.
Brug en sprøjtepose til at lave nogle små kugler af ganachen.
Lad dem hærde i køleskabet.
Rul kuglerne mellem dine hænder for at få dem formet perfekt runde.
Dyp dem i tempereret mørk overtrækschokolade og rul dem derefter i Kakaopulver.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)