ROCHER SUISSE
INGREDIENSER
- 300 g mandelsplitter
- 100 g lys rørsukker
- 1 stk. vaniljestang
- 3 spsk. vand
- 500 g flødechokolade
FREMGANGSMÅDE
Tænd varmluftovnen og sæt den på 150°C.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Hæld mandelsplitter, sukker, vaniljekorn og vand i en skål og bland ingredienserne sammen.
Fordel mandelsplitter og sukker i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir.
Bages i cirka 30 minutter, omrøring hvert 10 minut.
Sukkeret vil sætte sig på mandlerne.
Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem afkøle på bagepladen.
Temperer din chokolade til cirka 30°C.
Check temperaturen af dine mandelsplitter, de skal også være omkring 30°C.
Bland de ristede mandelsplitter med flødechokoladen.
Tag 2 skeer og lav nogle små klatter af chokolade og mandelsplitter på et bagepapir.
Vent en halv time, så chokoladen hærder.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)