terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

ROCHER SUISSE

INGREDIENSER

  • 300 g mandelsplitter
  • 100 g lys rørsukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 3 spsk. vand
  • 500 g flødechokolade

FREMGANGSMÅDE

Tænd varmluftovnen og sæt den på 150°C.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Hæld mandelsplitter, sukker, vaniljekorn og vand i en skål og bland ingredienserne sammen.

Fordel mandelsplitter og sukker i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir.
Bages i cirka 30 minutter, omrøring hvert 10 minut.
Sukkeret vil sætte sig på mandlerne.
Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem afkøle på bagepladen.

Temperer din chokolade til cirka 30°C.
Check temperaturen af dine mandelsplitter, de skal også være omkring 30°C.

Bland de ristede mandelsplitter med flødechokoladen.
Tag 2 skeer og lav nogle små klatter af chokolade og mandelsplitter på et bagepapir.

Vent en halv time, så chokoladen hærder.

  • Chocolaterie
  • Flødechokolade
  • Rocher

Frédéric Terrible

CHOKOLADER 132

[i18n] section

  • hasselnød praliné 50%
  • kandiserede appelsinskaller - orangettes
  • kandiserede nødder
  • rocher suisse
  • trøfler

relaterede

  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • pærebrændevin ganache
  • tonka ganache
  • whisky ganache
  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hasselnød praliné 50%
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kandiserede appelsinskaller - orangettes
  • kandiserede nødder
  • lakrids ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER