terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

CITRONTÆRTE MED MARENGS

Til 2 tærter af 16 cm i diameter eller 1 tærte af 16 cm i diameter og 4 tærter af 7 cm i diameter.

FREMGANGSMÅDE

Lav linsedej og sæt dejen på køl i minimum 4 timer.
Lav citron curd og sæt curden på køl.
Rul dejen ned til 3 mm i tykkelse til de store tærter og 2,5 mm i tykkelse til de små.
Lav tærtebunde og sæt dem i køleskabet.
Når tærtebundene er kolde, sættes papir kapsler eller sølvpapir i tærtebundene, og de fyldes med kikærter.
Bag dem i 20 til 30 minutter i en 150-160°C varmluft ovn til de er lysebrune og sprøde.

Når tærtebunde og citron curd er kolde, bruges en sprøjtepose til at fylde de færdigbagte tærtebunde med citron curd.
Lav italiensk marengs.
Pynt tærterne med italiensk marengs ved hjælp af en sprøjtepose og en stjerne tylle.
Brug en gasbrænder til at farve marengsen.

  • Tærte

Frédéric Terrible

CITRONTÆRTE 151

[i18n] section

  • citron curd
  • citrontærte
  • hasselnødde linsedej
  • havtorn curd
  • italiensk marengs
  • kokos linsedej
  • lime og ingefær curd
  • linsedej
  • passionfrugt curd

relaterede

  • citron curd
  • hasselnødde linsedej
  • havtorn curd
  • italiensk marengs
  • kokos linsedej
  • lime og ingefær curd
  • linsedej
  • passionfrugt curd
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER