terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

LIME OG INGEFÆR CURD

Til 2 tærter af 16 cm i diameter eller 1 tærte af 16 cm i diameter og 4 tærter af 7 cm i diameter.

INGREDIENSER

  • 125 g limesaft (4-5 lime)
  • 30 g frisk ingefær
  • 100 g sukker
  • 150 g hele æg (3 hele æg)
  • 2 g husblas (1 stk.)
  • 125 g usaltet smør

FREMGANGSMÅDE

Læg husblassen i blød i koldt vand.
Riv skallen af lime og pres saften ud.
Bland æg, sukker, limesaft, limeskal og frisk revet ingefær i en skål.
Pisk grundigt for at homogenisere blandingen.
Sæt skålen over et vandbad.
Kog langsomt under omrøring indtil cremen bliver tykkere.
Fjern skålen fra varmen.
Tag husblassen op af vandet, vrid forsigtigt vandet ud af den og bland den i den varme creme.
Sigt og hæld cremen i en skål.
Når temperaturen falder til 40°C, tilsættes usaltet smør trinvis i små tern.
Rør godt igennem, tildæk cremen med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.

  • Tærte
  • Curd
  • Lime
  • Ingefær

Frédéric Terrible

CITRONTÆRTE 159

[i18n] section

  • citron curd
  • citrontærte
  • hasselnødde linsedej
  • havtorn curd
  • italiensk marengs
  • kokos linsedej
  • lime og ingefær curd
  • linsedej
  • passionfrugt curd

relaterede

  • citron curd
  • havtorn curd
  • passionfrugt curd
  • citron ganache
  • citrontærte
  • hasselnødde linsedej
  • italiensk marengs
  • kokos linsedej
  • linsedej
  • marcipan med syltede ingefær
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER