HASSELNØDDE LINSEDEJ
Til 550 g dej.
INGREDIENSER
- 250 g hvedemel
- 150 g usaltet smør
- 100 g flormelis
- 30 g hasselnøddemel
- 50 g hele æg (1 stk.)
FREMGANGSMÅDE
Forbered alle ingredienser.
Hæld flormelis, hasselnøddemel og smør i en skål.
Ælt indtil blandingen bliver homogen.
Tilsæt æg og fortsæt æltning indtil dejen er ensartet.
Til sidst tilsættes mel, og du ælter igen.
Du kan stoppe, når du har fået en kompakt og homogen dej.
Lad dejen hvile tildækket med et stykke husholdningsfilm i køleskabet.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)