terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

ITALIENSK MARENGS

INGREDIENSER

  • 150 g æggehvider
  • 300 g sukker
  • 100 g vand

FREMGANGSMÅDE

Hæld æggehviderne i en røremaskineskål.
Hæld sukker og vand i en gryde og bring i kog.
Kontroller temperaturen ved hjælp af et sukkertermometer.
Når sukkeret når 100°C, begynder man at piske æggehviderne på høj hastighed.
Når sukkeret når 121°C, skrues ned for hastigheden og sukker tilsættes gradvist.
Lad røremaskinen køre, indtil marengsen er kølet ned igen.

TIPS

Tilføj lidt sukker i starten af piskning af æggehviderne for at undgå, at de skiller.

Erstat lidt af sukkeret med glukose, da det giver en mindre sød marengs.

Tilsætning af salt er kun nyttigt, hvis du bruger friske æggehvider.
Friske æggehvider er slimede, og salt gør det mere flydende, men gør også at det hurtigere bliver luftigt og stift.
Nyttigt, hvis man bruger friske æg, og du pisker æggehvider i hånden.

Fedtstof forhindrer, at æggehviderne bliver luftige og stive, så check skål og piskeris - det skal være helt rent og frit for fedtstof.

Æggeblomme i æggehviderne kan også forhindre, at æggehviderne bliver luftige og stive.

  • Tærte
  • Marengs

Frédéric Terrible

CITRONTÆRTE 176

[i18n] section

  • citron curd
  • citrontærte
  • hasselnødde linsedej
  • havtorn curd
  • italiensk marengs
  • kokos linsedej
  • lime og ingefær curd
  • linsedej
  • passionfrugt curd

relaterede

  • citron curd
  • citrontærte
  • hasselnødde linsedej
  • havtorn curd
  • kokos linsedej
  • lime og ingefær curd
  • linsedej
  • passionfrugt curd
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER