SALT KARAMEL MED BITTERMANDEL
Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.
INGREDIENSER
- 250 g sukker
- 100 g glukose
- 165 g piskefløde
- 15 stk. bittermandel
- 40 g usaltet smør
- 2,5 g salt (1/4 tsk.)
FREMGANGSMÅDE
Kog glukose, sukker, piskefløden, salt og bittermandel.
Rør grundigt og kog videre.
Når temperaturen er 113°C tages gryden af blusset.
Smør tilsættes og blandes godt sammen med karamelmassen.
Sigt og fyld blandingen i en sprøjtepose.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)