terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

HINDBÆR GANACHE

Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.

INGREDIENSER

  • 80 g piskefløde
  • 100 g hindbærpuré
  • 10 g citronsaft
  • 200 g mørk chokolade 57% kakao

FREMGANGSMÅDE

Hæld piskefløde, hindbærpuré og citronsaft i en gryde og bring det i kog.
Check at væsken vejer 190 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme væske over chokoladen og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.

  • Chocolaterie
  • Mørk Chokolade
  • Hindbær
  • Ganache

Frédéric Terrible

FYLDTE CHOKOLADER 72

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • marcipan med syltede abrikoser
  • marcipan med syltede ingefær
  • passionsfrugt ganache
  • pærebrændevin ganache
  • salt karamel med bittermandel
  • tonka ganache
  • whisky ganache

relaterede

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • tonka ganache
  • whisky ganache
  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 50%
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER