terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

CITRON GANACHE

Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.

INGREDIENSER

  • 60 g piskefløde
  • 160 g hvid chokolade
  • 60 g citronsaft
  • 1 revet citronskal

FREMGANGSMÅDE

Hæld piskefløde, citronskal og citronsaft i en gryde og bring det i kog.
Sigt væsken i en fin sigte og check at væsken vejer 100 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme væske over den hvide chokolade og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.

  • Chocolaterie
  • Hvid Chokolade
  • Ingefær
  • Marcipan

Frédéric Terrible

FYLDTE CHOKOLADER 79

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • marcipan med syltede abrikoser
  • marcipan med syltede ingefær
  • passionsfrugt ganache
  • pærebrændevin ganache
  • salt karamel med bittermandel
  • tonka ganache
  • whisky ganache

relaterede

  • marcipan med syltede ingefær
  • hvid lakrids ganache
  • pærebrændevin ganache
  • whisky ganache
  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • hasselnød praliné 50%
  • hindbær ganache
  • kaffe ganache
  • kandiserede appelsinskaller - orangettes
  • kandiserede nødder
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • lime og ingefær curd
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER