KAFFE GANACHE
Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.
INGREDIENSER
- 150 g flødechokolade
- 120 g piskefløde
- 20 g kaffebønner
FREMGANGSMÅDE
Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Når piskefløden har kogt, tages gryden af blusset, og kaffebønnerne tilsættes.
Lad kaffen trække i cirka 5 minutter.
Varm piskefløden op igen.
Sigt piskefløden i en fin sigte.
Check at den kogte piskefløde vejer 110 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over chokoladen og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)