WHISKY
Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.
INGREDIENSER
- 75 g piskefløde
- 100 g hvid chokolade
- 100 g flødechokolade
- 40 g whisky
FREMGANGSMÅDE
Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Check at piskefløden vejer 60 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over chokoladen og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Tilsæt whisky og bland godt sammen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)