terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

WHISKY

Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.

INGREDIENSER

  • 75 g piskefløde
  • 100 g hvid chokolade
  • 100 g flødechokolade
  • 40 g whisky

FREMGANGSMÅDE

Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Check at piskefløden vejer 60 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over chokoladen og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Tilsæt whisky og bland godt sammen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.

  • Chocolaterie
  • Hvid Chokolade
  • Flødechokolade
  • Whisky
  • Ganache

Frédéric Terrible

FYLDTE CHOKOLADER 73

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • marcipan med syltede abrikoser
  • marcipan med syltede ingefær
  • passionsfrugt ganache
  • pærebrændevin ganache
  • salt karamel med bittermandel
  • tonka ganache
  • whisky ganache

relaterede

  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • pærebrændevin ganache
  • tonka ganache
  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hindbær ganache
  • passionsfrugt ganache
  • rocher suisse
  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER