terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

KANEL GANACHE

Til cirka 40 stk. fyldte chokolader.

INGREDIENSER

  • 150 g flødechokolade
  • 120 g piskefløde
  • 2-3 kanelstænger

FREMGANGSMÅDE

Brug en morter til at knuse kanelen groft.
Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Når piskefløden har kogt, tages gryden af blusset, og kanelen tilsættes.
Lad kanelen trække i cirka 5 minutter.
Varm piskefløden op igen.
Sigt piskefløden i en fin sigte.
Check at den kogte piskefløde vejer 110 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over chokoladen og rør med en dejskraber indtil ganachen er ensartet og homogen.
Fyld blandingen i en sprøjtepose.

  • Chocolaterie
  • Flødechokolade
  • Kanel
  • Ganache

Frédéric Terrible

FYLDTE CHOKOLADER 101

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • kaffe ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • marcipan med syltede abrikoser
  • marcipan med syltede ingefær
  • passionsfrugt ganache
  • pærebrændevin ganache
  • salt karamel med bittermandel
  • tonka ganache
  • whisky ganache

relaterede

  • kaffe ganache
  • tonka ganache
  • whisky ganache
  • abrikos ganache
  • blød nougat med kanel
  • chokolade ganache
  • hindbær ganache
  • hvid lakrids ganache
  • passionsfrugt ganache
  • pærebrændevin ganache
  • rocher suisse
  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • citron ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER