terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

HASSELNØDDE MACARONER

Til cirka 40 stk. macaroner

INGREDIENSER

  • 150 g hasselnøddemel
  • 150 g flormelis
  • 55 g æggehvider
  • 150 g sukker
  • 50 g vand
  • 55 g æggehvider

FREMGANGSMÅDE

Sigt flormelis og hasselnøddemel i en skål og tilsæt de første 55 g æggehvider.
Rør forsigtigt i blandingen med en træske i et kort øjeblik.

Kog vand og sukker.
Når sukkerlagen opnår en temperatur på 110°C, begynder man at piske de andre 55 g æggehvider, til de er stive.
Når sukkerlagen opnår en temperatur på 118°C, hældes sukkerlagen over de piskede æggehvider.
Pisk æggehviderne videre, så de afkøles til 50°C.
Marengsen røres i flormelis og mandel blandingen med en træske ad to omgange.
Rør dejen forsigtigt, indtil du opnår den ønskede konsistens.

Sprøjt macaron massen på en bageplade dækket med bagepapir.
Brug en 10 mm rund tylle til at sprøjte det ud med.

Bag dem i en 160-150°C forvarmet varmluftovn i cirka 4-5 minutter.
Åbn ovndøren så dampen kan komme ud.
Skru ned til 140-130°C og bag dem færdig i cirka 10-12 minutter.

  • Macaron

Frédéric Terrible

MACARON 170

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • chokolade macaroner
  • chokolade macaroner
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 60%
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • macaron gerbet
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache

relaterede

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • chokolade macaroner
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 60%
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • macaron gerbet
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER