terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

KANEL GANACHE

Til cirka 40 stk. macaroner

INGREDIENSER

  • 150 g piskefløde
  • 225 g flødechokolade
  • 20 g usaltet smør
  • 2 kanelstang

FREMGANGSMÅDE

Brug en morter til at knuse kanelen groft.
Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Når piskefløden har kogt, tages gryden af blusset, og kanelen tilsættes.
Lad kanelen trække i cirka 5 minutter.
Varm piskefløden op igen til cirka 80°C.
Sigt piskefløden i en fin sigte.
Check at piskefløden vejer cirka 125 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over mælkechokoladen lidt ad gangen under konstant omrøring for at opnå en blød, skinnende ganache.
Tilsæt smør når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør i ganachen, indtil smørret er smeltet.
Dæk ganachen til med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.

  • Macaron
  • Ganache

Frédéric Terrible

MACARON 131

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • chokolade macaroner
  • chokolade macaroner
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 60%
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • macaron gerbet
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache

relaterede

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache
  • abrikos ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER