KANEL GANACHE
Til cirka 40 stk. macaroner
INGREDIENSER
- 150 g piskefløde
- 225 g flødechokolade
- 20 g usaltet smør
- 2 kanelstang
FREMGANGSMÅDE
Brug en morter til at knuse kanelen groft.
Hæld piskefløde i en gryde og sæt gryden på svagt blus.
Når piskefløden har kogt, tages gryden af blusset, og kanelen tilsættes.
Lad kanelen trække i cirka 5 minutter.
Varm piskefløden op igen til cirka 80°C.
Sigt piskefløden i en fin sigte.
Check at piskefløden vejer cirka 125 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld den varme piskefløde over mælkechokoladen lidt ad gangen under konstant omrøring for at opnå en blød, skinnende ganache.
Tilsæt smør når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør i ganachen, indtil smørret er smeltet.
Dæk ganachen til med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)