terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

KARAMEL-APPELSIN GANACHE

Til cirka 40 stk. macaroner

INGREDIENSER

  • 50 g piskefløde
  • 225 g flødechokolade
  • 20 g saltet smør
  • 45 g sukker
  • 50 g appelsinsaft
  • 1/2 appelsinskal

FREMGANGSMÅDE

Kog sukkeret uden vand indtil det er karamelagtigt.
Hæld forsigtigt piskefløden, appelsinskal og appelsinsaften over for at stoppe karamelliseringen.
Rør grundigt.
Sigt i en fin sigte og check at væsken vejer cirka 130 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld toffee massen over mælkechokoladen lidt ad gangen under konstant omrøring for at opnå en blød, skinnende ganache.
Tilsæt smør når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør i ganachen, indtil smørret er smeltet.
Dæk ganachen til med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.

  • Macaron
  • Ganache

Frédéric Terrible

MACARON 113

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • chokolade macaroner
  • chokolade macaroner
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 60%
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • macaron gerbet
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache

relaterede

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache
  • abrikos ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER