terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

VANILJE GANACHE

Til cirka 40 stk. macaroner.

INGREDIENSER

  • 130 g piskefløde
  • 250 g hvid chokolade
  • 20 g saltet smør
  • 2 stk. vaniljestænger

FREMGANGSMÅDE

Flæk vaniljestængerne på langs og skrab kornene ud.
Hæld piskefløde, vaniljestænger og vaniljekorn i en gryde og bring det i kog.
Når piskefløden har kogt, tages gryden af blusset og lad vaniljen trække i cirka 5 minutter.
Sigt piskefløden i en fin sigte.
Check at piskefløden vejer cirka 125 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld en tredjedel af væsken over chokoladen og rør forsigtigt med en dejskraber.
Tilsæt resten af væsken ad to gange.
Tilsæt smør når ganachen er mellem 40°C og 45°C.
Rør i ganachen, indtil smørret er smeltet.
Dæk ganachen til med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.

  • Macaron
  • Ganache

Frédéric Terrible

MACARON 127

[i18n] section

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • chokolade macaroner
  • chokolade macaroner
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • hasselnød praliné 60%
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • macaron gerbet
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • vanilje ganache

relaterede

  • abrikos ganache
  • chokolade ganache
  • citron ganache
  • citrongræs kokos ganache
  • havtorn ganache
  • hindbær ganache
  • kanel ganache
  • karamel-appelsin ganache
  • lakrids ganache
  • lime ganache
  • mokka ganache
  • passion ganache
  • salt karamel ganache
  • tonka ganache
  • abrikos ganache
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER