CITRONGRÆS KOKOS GANACHE
Til cirka 40 stk. macaroner.
INGREDIENSER
- 100 g kokosmælk 18% fedt
- 250 g hvid chokolade
- 2 stænger citrongræs, fintsnittet
- 20 g citronsaft
- 20 g frisk ingefær
FREMGANGSMÅDE
Hæld kokosmælk, frisk revet ingefær og citronsaft i en gryde og bring den i kog.
Når kokosmælken har kogt, tages gryden af blusset, og de fintsnittede stænger citrongræs tilsættes.
Lad citrongræsset trække i cirka 10 minutter.
Varm kokosmælken op igen til cirka 80°C.
Sigt kokosmælken i en fin sigte og check at den vejer cirka 125 g.
Hæld eventuelt en smule vand i.
Hæld kokosmælken over chokoladen og rør forsigtigt med en dejskraber.
Rør i ganachen, indtil chokoladen er smeltet.
Dæk ganachen til med et stykke husholdningsfilm og sæt den i køleskabet.
- abrikos (2)
- appelsinskal (1)
- bitter chokolade (1)
- bittermandel (1)
- blød nougat (1)
- chocolaterie (19)
- citron (1)
- creme (5)
- curd (4)
- dej (3)
- flødechokolade (7)
- ganache (24)
- glasur (1)
- hasselnød (1)
- hasselnødde (1)
- havtorn (1)
- hindbær (1)
- hvid chokolade (4)
- ingefær (3)
- kaffe (1)
- kanel (2)
- karamel (1)
- kokos (1)
- lakrids (2)
- lime (1)
- macaron (19)
- marcipan (3)
- marengs (1)
- matcha (1)
- mørk chokolade (4)
- orangette (1)
- passionfrugt (2)
- passionsfrugt (1)
- praliné (2)
- pærebrændevin (1)
- remonce (2)
- rocher (1)
- spandauer (1)
- streusel (1)
- tonka (1)
- trøfler (1)
- tærte (9)
- whisky (1)
- wienerbrød (23)