terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

VANILJE KAGECREME

INGREDIENSER

  • 400 g sødmælk
  • 100 g piskefløde
  • 100 g sukker
  • 100 g æggeblommer (5 stk.)
  • 40 g majsstivelse
  • 1 stk. vaniljestang

FREMGANGSMÅDE

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Hæld mælk og piskefløde i en gryde og tilsæt vaniljestang og vaniljekorn og cirka halvdelen af sukkeret.
Sæt gryden på blusset og bring den i kog.
Rør i mælken en gang imellem, så den ikke brænder på.
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret i en skål, indtil massen bliver lys og luftig.
Tilsæt majsstivelse og pisk grundigt.
Sigt og hæld den kogende mælk i æg/sukker blandingen under piskning.
Hæld blandingen tilbage i gryden, og sæt den på blusset.
Pisk kraftigt i cirka 1 minut, indtil cremen bliver tyk.
Hæld cremen i en skål og dæk overfladen til med et stykke husholdningsfilm.
Husholdningsfilm skal ikke ligge hen over skålen men helt nede ovenpå selve cremen.
Lad den køle af i køleskabet.
Når cremen er afkølet, tages husholdningsfilmen af, og man pisker cremen grundigt igennem.
Den skal være smidig og klumpfri, før man bruger den.

  • Wienerbrød
  • Creme

Frédéric Terrible

WINERBRØD 175

[i18n] section

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • pain au chocolat
  • spandauer
  • streusel
  • tebirkes
  • tranebær og matcha snegle
  • vanilje kagecreme
  • wienerbrøddej

relaterede

  • appelsinblomstvand kagecreme
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • mørk remonce
  • 8 tallet
  • brioche
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER