terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

KANELSNEGLE

Til 6 stk.

  • 500 g wienerbrødsdej
  • 125 g mørk remonce

Rul dejen ud til et rektangel af 12 x 60 cm og 4 mm i tykkelse.

Smør et tyndt lag remoncen på hele dejen ud til kanten.

Rul det sammen, så rullen er 12 cm lang.

Tag en lineal og en kniv og marker på dejen for hver 2 cm.

Skær i skiver af 2 cm i bredde.

Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir.

Pres sneglene lidt ned, så de ikke er for høje.
Læg enden ind under sneglen.

Sæt bagepladen i et varmeskab i cirka 1 time.

Bag 15-20 minutter ved 180°C i en varmluftovn.

Lad dem køle af og giv dem lidt glasur.

  • Wienerbrød

Frédéric Terrible

WINERBRØD 118

[i18n] section

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • pain au chocolat
  • spandauer
  • streusel
  • tebirkes
  • tranebær og matcha snegle
  • vanilje kagecreme
  • wienerbrøddej

relaterede

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • brioche
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER