terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

TRANEBÆR OG MATCHA SNEGLE

Til 6 stk.

  • 500 g wienerbrødsdej
  • 250 g kagecreme med Matcha te
  • 100 g tørrede tranebær
  • Sorte sesamfrø til pynt

Læg tranebær i blød natten over.

Rul dejen ud til et rektangel af 12 x 60 cm og 4 mm i tykkelse.

Smør et tyndt lag kagecreme på hele dejen ud til kanten.

Drys tranebær på kagecremen.

Rul det sammen, så rullen er 12 cm lang.

Tag en lineal og en kniv og marker på dejen for hver 2 cm.

Skær i skiver af 2 cm i bredde.

Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir.

Pres sneglene lidt ned, så de ikke er for høje.
Læg enden ind under sneglen.

Sæt bagepladen i et varmeskab i cirka 1 time.

Drys overfladen med sorte sesamfrø.

Bag 15-20 minutter ved 180°C i en varmluftovn.

  • Wienerbrød

Frédéric Terrible

WINERBRØD 137

[i18n] section

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • pain au chocolat
  • spandauer
  • streusel
  • tebirkes
  • tranebær og matcha snegle
  • vanilje kagecreme
  • wienerbrøddej

relaterede

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • brioche
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER