terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

FRØSNAPPER

Til 6 stk.

  • 500 g wienerbrødsdej
  • 125 g lys remonce
  • Sorte birkes
  • Hvide sesamfrø

Rul dejen ud til et rektangel af 12 x 80 cm og 3 mm i tykkelse.

Smør den lyse remonce i et tyndt lag på 2/3 af dejen.

Fold derefter højre side af rektanglet mod venstre for at dække den lyse remonce.

Fold derefter venstre side af rektanglet mod højre som vist nedenfor.

Pensl toppen af dejen med koldt vand.

Drys overfladen med de hvide sesamfrø.

Løft og vend forsigtigt dejen.

Gentag på den modsatte side med vand og de sorte birkes.

Skær lige stykker ned langs dejen og del den i 6 stykker af 2 cm strimler.

Løft hver af strimlerne ved deres to korte ender og sno dem et par gange.

Placer dem på en bageplade dækket med bagepapir.

Sæt bagepladen i et varmeskab i cirka 1 time.

Bag 15-20 minutter ved 180°C i en varmluftovn.

  • Wienerbrød

Frédéric Terrible

WINERBRØD 153

[i18n] section

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • pain au chocolat
  • spandauer
  • streusel
  • tebirkes
  • tranebær og matcha snegle
  • vanilje kagecreme
  • wienerbrøddej

relaterede

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • brioche
  • fletning
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER