terrible

  • shop
  • opskrifter
  • Søg
  • kurser
  • kontakt
  • om
  • brioche
  • chokolader
  • citrontærte
  • fyldte chokolader
  • macaron
  • winerbrød

HJERTE

Til 6 stk.

  • 500 g wienerbrødsdej
  • 120 g lys remonce
  • 60 g kagecreme
  • 60 g hindbær marmelade

Rul dejen ud til et rektangel af 6 x 48 cm og 10 mm i tykkelse.

Skær lige stykker ned langs dejen og del den i 6 stykker af 1 cm strimler.

Løft hver af strimlerne ved deres to korte ender og sno dem et par gange.

Form et hjerte som vist nedenfor.

Placer dem på en bageplade dækket med bagepapir.

Sæt en klat lys remoncen i midten af hullerne.

Sæt bagepladen i et varmeskab i cirka 1 time.

Sæt en klat kagecreme ovenpå remoncen i et af hullerne.
Sæt en klat hindbær marmelade ovenpå remoncen i det andet hul.

Bag 15-20 minutter ved 180°C i en varmluftovn.

  • Wienerbrød

Frédéric Terrible

WINERBRØD 126

[i18n] section

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • hjerte
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • pain au chocolat
  • spandauer
  • streusel
  • tebirkes
  • tranebær og matcha snegle
  • vanilje kagecreme
  • wienerbrøddej

relaterede

  • 8 tallet
  • appelsinblomstvand kagecreme
  • brioche
  • fletning
  • frøsnapper
  • glasur
  • grecque
  • hanekam
  • kanelsnegle
  • kringle
  • losange
  • lys remonce
  • matcha kagecreme
  • moulin
  • mørk remonce
  • abrikos (2)
  • appelsinskal (1)
  • bitter chokolade (1)
  • bittermandel (1)
  • blød nougat (1)
  • chocolaterie (19)
  • citron (1)
  • creme (5)
  • curd (4)
  • dej (3)
  • flødechokolade (7)
  • ganache (24)
  • glasur (1)
  • hasselnød (1)
  • hasselnødde (1)
  • havtorn (1)
  • hindbær (1)
  • hvid chokolade (4)
  • ingefær (3)
  • kaffe (1)
  • kanel (2)
  • karamel (1)
  • kokos (1)
  • lakrids (2)
  • lime (1)
  • macaron (19)
  • marcipan (3)
  • marengs (1)
  • matcha (1)
  • mørk chokolade (4)
  • orangette (1)
  • passionfrugt (2)
  • passionsfrugt (1)
  • praliné (2)
  • pærebrændevin (1)
  • remonce (2)
  • rocher (1)
  • spandauer (1)
  • streusel (1)
  • tonka (1)
  • trøfler (1)
  • tærte (9)
  • whisky (1)
  • wienerbrød (23)


TERRIBLE

GRUNDTVIGSVEJ 10A
DK-1864 FREDERIKSBERG C

TEL : +45 25 14 78 50
kontakt@terrible.dk

CVR-NR.: DK-21456373

BANK: JYSKE BANK
BANKKONTO: 5015-1236614
IBAN: DK5650150001236614
SWIFT: JYBADKKK

SMILEYORDNING

FØDEVARESTYRELSENS RAPPORTER